CP3 by Basketball Totaal

ZZ Leiden wedstrijd geannulleerd

Helaas voor de ZZ Leiden fans. Geen terugkeer van Seamus Boxley in Leiden morgenavond. De wedstrijd gaat niet door.

 

Zorg en Zekerheid Leiden zou volgens het oefenprogramma morgenavond (dinsdag 16 september) in de Vijf Meihal uitkomen tegen Limburg United, de ploeg van Seamus Boxley. Deze wedstrijd is komen te vervallen.

Doordat William Felder en Dylon Cormier nog geen tewerkstellingsvergunning hebben gekregen, mogen zij in dit soort wedstrijden niet in actie komen. Als gevolg hiervan wordt de fysieke belasting voor de andere spelers te groot en dat vergroot het risico op blessures. Bovendien hebben Mohamed Kherrazi, Jeroen van der List, Rogier Jansen en Worthy de Jong, die terugkomen van blessures of de hele zomer met Oranje op pad zijn geweest, behoefte aan wat meer rust. Daarom is besloten om de wedstrijd tegen Limburg United uit het schema te halen.

De geplande oefenwedstrijden van donderdag (om 20.00 uur in de Vijf Meihal tegen Kangoeroes Basket Willebroek), zaterdag (om 20.00 uur in de Vijf Meihal tegen Leuven) en zondag op de Open Dag (om 16.30 uur tegen Landstede Basketbal) gaan wel gewoon door.

een reactie

  1. Verstandig besluit. Rust is een belangrijke trainingsvorm.

    In de zin van wel of niet in dienst zijn gaat het toch om; vergoeding krijgen, arbeid leveren en gezagsverhouding?

    Daar voldoe he nu toch aan? Immers de amerikaan traint toch de hele week onder het gezag van de trainer/club en krijgt een vergoeding al dan niet in natura (gebruik auto en huisvesting bijvoorbeeld, en levert daar arbeid voor. Niet laten spelen is dan toch niet voldoende? Ben benieuwd hoe zo’n contract er nu uit ziet en wat een arbeidsdeskundige onder ons hier van vind

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.