CP3 by Basketball Totaal

ZZ Leiden ook kansloos in Antwerpen

Landskampioen is ook in het tweede duel tegen Antwerp Giants een maatje te klein gebleken. In Antwerpen verloor de ploeg van Van Helfteren met 83-61.

Mike Schachtner kon vandaag weer zijn oude vertrouwde shirt aantrekken en het stond hem goed. Schachtner liet direct zien dat hij dit seizoen een grotere rol kan gaan vervullen binnen deze ploeg. Na het eerste kwart had Schachtner 7 punten, maar stond de ploeg wel achter met 20-15.

ZZ Leiden speelde tot halverwege het tweede kwart uitstekend mee met de Giants, maar daarna liepen de Belgen snel weg via een 13-2.

In de derde periode werd Leiden volledig weggespeeld door Antwerp Giants en kon naast Schachtner niemand echt een goede rol vervullen. Het verschil liep op naar ruim dertig punten maar werd in het vierde kwart nog enigszins dragelijk.

Guard Holcomb-Faye speelde niet mee door een blessure en ook begint er nu al kritiek te komen op het optreden van Jason Conrad. De boomlange center heeft nog niet zijn ritme gevonden en scoorde niet in 20 minuten.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.