CP3 by Basketball Totaal

Zondag bijeenkomst internationals Den Bosch

Aanstaande zondag zal er een bijeenkomst zijn van een (groot) aantal uitgenodigde internationals in Den Bosch. De laatste maanden zijn er onder leiding van Rolf Franke en Bert Kragtwijk inspanningen verricht om het Nederlands mannenbasketball een positieve impuls te geven richting het EK, maar ook de langere termijn.

Na de wedstrijd tussen SPM Shoeters en Aris Leeuwarden zullen de plannen bekend worden gemaakt. Uiteraard zullen niet alle (potentiële) internationals daarbij zijn, maar het is wel een indicatie waar de ploeg heen zal gaan onder leiding van Toon van Helfteren.

De interessante vraag is natuurlijk wie de kar gaat trekken. Zijn het de initiatiefnemers of gaat het vanuit de NBB geleid worden. De afgelopen weken is daar veel overleg geweest en de nodige frictie tussen de partijen.

Voor ons als basketballfans, maakt het niet uit wie de kar trekt, als de kar maar getrokken gaat worden en ook voor meerdere jaren!

 

 

 

2 reacties

  1. De NBB moet vooral de initiatiefnemers de ruimte geven. De NBB heeftook weinig recht van spelen gezien het NBB besluit van vorig jaar om helemaal niet meer te investeren in de nationale Herenteams maar voorrang te geven aan het vrouwenbasketbal. Een historische misser wat mij betreft.

  2. Is hier nog iets uitgekomen? Is er een verslag van?

    Ik vind het steeds maar angstvallig stil rondom oranje…

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.