CP3 by Basketball Totaal

Zondag 22 september Open dag Landstede Sportcentrum

Zwolle – Zondag 22 september opent het Landstede Sportcentrum haar deuren ter gelegenheid van de start van het seizoen. Zowel Landstede Basketbal als Landstede Volleybal zullen zich deze middag officieel presenteren aan het publiek en beide teams spelen een oefenwedstrijd tegen een internationale tegenstander. Daarnaast is er rond het sportcentrum van alles te beleven.

Net als de organisatie van de wedstrijden wordt ook de Open dag zoveel mogelijk voorbereid en uitgevoerd door studenten. Naast de twee oefenwedstrijden is er een programma bedacht met activiteiten voor de jeugd en volop ruimte voor andere partijen. Dus ook de supportersclubs van de teams presenteren zich en een aantal bedrijven uit het voorgebouw van het Landstede Sportcentrum, zoals FysioPlus. In de ochtend start bovendien een bijeenkomst speciaal voor trainers, waaraan ook Redbad Strikwerda en Herman van den Belt hun medewerking verlenen.

De Open dag start om 12.00 uur. Om 14.00 uur speelt Landstede Basketbal haar oefenwedstrijd tegen BG Göttingen uit Duitsland. Later in de middag, om ongeveer 16.00 uur, neemt Landstede Volleybal het op tegen Euphony Asse-Lennik uit België. Na afloop van de wedstrijden zullen de spelers op het voorplein beschikbaar zijn voor het uitdelen van handtekeningen

De Open dag is het eerste onderdeel van de Openingsweek “Landstede ademt sport!”. De rest van de week zijn er bijvoorbeeld allerlei sportieve activiteiten voor medewerkers, leerlingen en studenten van Landstede. Bijvoorbeeld een fittest voor 450 eerstejaars studenten van Landstede MBO.

 

Programma zondag 22 september

12.00 uur: Aanvang Open dag

Op het voorplein: Basketbal- en volleybalactiviteiten, FysioPlus,

Supportersvereniging Landstede Volleybal, Basketbuzz en mascotte Victory.

13.45 uur: Presentatie spelers en staff Landstede Basketbal

14.00 uur: Landstede Basketbal vs BG Göttingen (Dui)

Na afloop: Meet & Greet Landstede Basketbal

16.00 uur: Presentatie spelers en staff Landstede Volleybal

Landstede Volleybal vs Euphony Asse-Lennik (Be)

Na afloop: Meet & Greet Landstede Volleybal

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.