CP3 by Basketball Totaal

Zaragoza en Norel pakken belangrijke winst in Eurocup

CAI Zaragoza met Henk Norel pakte een belangrijke overwinning in Zagreb tegen Cedevita. Door deze winst behoudt de Spaanse ploeg uitzicht op een plek bij de laatste 16 in de Eurocup. Ze zullen volgende week wel moeten winnen van het Turkse Besiktas.

CAI Zaragoza nam direct het initiatief in de wedstrijd en bleef met 16-20 aan de goede kant van de score in het eerste kwart. Cedevita Zagreb wist halverwege het tweede kwart de stand gelijk te trekken waarna geen van beide teams afstand kon nemen en beide ploegen met een 35-35 ruststand de kleedkamers opzochten.

In het derde kwart bleef de leiding wisselen maar ook nu kon geen van beide teams echt doordrukken, waardoor de stand in evenwicht bleef: 50-50. Zaragoza – met weer een goed spelende Henk Norel – wist bij een 74-74 stand met een driepunter in de laatste seconden de winst naar zich toe te trekken: 74-77.  

Henk Norel wordt voorzichtig teruggebracht door coach Jose Luis Abos en speelde ook ditmaal 16 minuten waarin hij tot 12 punten, 3 rebounds en 4 assists kwam.

Group P
1 Lietuvos Rytas 3-2
2 Besiktas 3-2
3 CAI Zaragoza 2-3
4 Cedevita 2-3

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.