CP3 by Basketball Totaal

Zakelijke overwinning SPM Shoeters

De kater is weggespoeld van de pijnlijke nederlaag van afgelopen dinsdag. Landstede Zwolle was slachtoffer van de dadendrang van SPM Shoeters. De thuisploeg won met 79-56.

En dat zal de ploeg uit Zwolle niet gedacht hebben. De ploeg staat op een keurige vierde plaats, maar wil toch proberen te prikken waar het kan tegen de top 3. Sterker nog, bij winst van de bezoekers hadden ze in verliespunten op gelijke hoogte gekomen met SPM Shoeters. En de eerste helft bleef de ploeg gewoon goed bij en was de achterstand slechts 32-27. Je leest het goed, het was de ruststand inderdaad. Waar het vizier dinsdag op scherp stond, was het de eerste helft niet goed genoeg voor het team van Sam Jones.

De derde periode was het SPM Shoeters, die een ‘normaal’ niveau aan kon tippen en scoorde eindelijk naar hartelust. Landstede Zwolle ging ‘gewoon’ door waar het mee bezig was. Moeizaam scoren. De periodestand van 31-13 zegt genoeg. Game over voor Landstede!

Chris Denson scoorde 25 punten en Arvin Slagter eindigde op 17 punten. De vierde periode was niet van een hoogstand niveau, maar Den Bosch hoefde niet meer en Landstede kon blijkbaar niet.

 

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.