CP3 by Basketball Totaal

Wyba wint van Vlissingen

olaf2Na de eerste competitieoverwinning tegen lokomotief afgelopen weekend mochten de Wijchense heren zondagmiddag tegen Vlissingen spelen die ook uit 4 wedstrijden slechts 2 punten wisten te halen.

In het begin van de wedstrijd waren het Leon Janssen en Olaf Janssen die de openingsscores voor hun rekening namen maar namens Vlissingen waren het vooral Jimenez en Van Sluijs die voor de thuisploeg een kleine 19-12 voorsprong zorgden na 8 minuten. De laatste 2 minuten klopte het in de verdediging bij wyba waardoor Vlissingen enkele malen balverlies leden en wyba een 21-22 voorsprong kon pakken.

Het tweede kwart was het Zumbra van Vlissingen die met enkele aanvallende rebounds en inside scores er voor zorgde dat Vlissingen een 31-24 voorsprong kon pakken. Wisselingen in de verdediging bij wyba konden het momentum bij Vlissingen weghalen en dankzij een ontketende Olaf Janssen kwam wyba dichterbij en aan het eind van de eerste helft kwam wyba weer op voorsprong met 41-43.

In de tweede helft ging het in het begin gelijk op maar halverwege het derde kwart kreeg de wijchense verdediging grip op de tegenstander. Het kwart eindigde met een kleine voorsprong voor wyba en in het vierde kwart werd de voorsprong uitgebouwd naar 61-69 dankzij een goede verdediging en scores van Sebastiaan van Apeldoorn en Jeffrey van Huenen. In de laatste minuten probeerde Vlissingen nog een door raak te forceren maar wyba controleerde de wedstrijd en kwam niet meer in de problemen. Eindstand 68-74.

Olaf Janssen 21 punten, Corstiaan kan 15 punten en Jeffrey van Huenen 13 punten.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.