CP3 by Basketball Totaal

Wyba verliest opnieuw

olaf1Onze heren 1 ging zaterdag op bezoek bij de nieuwkomer in de Eerste Divisie, River Trotters uit Hardinxveld-Giessendam.

Driepunters van Den Boer en inside scores van Van Vliet zorgden ervoor dat we al in het begin van de wedstrijd tegen een achterstand aankeek maar een driepunter van Leon Janssen en enkele inside scores van Olaf Janssen zorgde ervoor dat het verschil minimaal bleef en het eerste kwart eindigde met een 22-18 achterstand. In het tweede kwart zorgde 2 3-punters van Randall Williams voor de aansluiting en toen er wat scherper werd verdedigd kregen we wat meer grip op de tegenstander en konden Jeffrey van Huenen en Corstiaan Kan inside hun waarde voor het team uitdrukken in een 38-40 ruststand.

De tweede helft kwam Wyba goed uit de startblokken en met enkele inside scores van Olaf Janssen en een 3-punter van de perfect vrij gespeelde Leon Janssen lieten zien dat we waren gekomen om te winnen. Maar halverwege het derde kwart sloeg het spel om kon Wyba verdedigend moeilijk een stop maken en ondanks wisselingen van verdediging bleven we verdedigend machteloos. De thuisploeg bleef hard werken en vooral rebounden waardoor zij veel aanvallende rebounds konden pakken om zo tot score te komen. Hierdoor werd de stand 63-53 voor aanvang van het vierde kwart. De verschillende full-court presses hadden geen effect en River Trotters liep hierdoor uit waardoor de situatie er slecht uit kwam te zien en de wedstrijd uiteindelijk werd beslist met een 76-62 eindstand.

Olaf Janssen 17 punten, Corstiaan Kan 14 punten en Jeffrey van Huenen 12 punten.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.