CP3 by Basketball Totaal

Woensdagavond Eerste Thuiswedstrijd Voor Lekdetec.nl

Na drie uitwedstrijden (wedstrijd om de Supercup en de eerste twee competitiewedstrijden) en evenzovele overwinningen, speelt Lekdetec.nl a.s. woensdagavond eindelijk thuis in de Bongerd in Bemmel. Tegenstander is het CTO uit Amsterdam.

Het CTO heeft in haar eerste wedstrijd (tegen De Wit-Grasshoppers) een prima visitekaartje afgegeven. Er werd dik gewonnen met goed basketball. Een tegenstander om terdege rekening mee te houden dus. Bij het CTO spelen o.a. Emese Hof, Esther Fokke en Janis Ndiba, speelsters van de nationale U18 en U20 selecties. Daarnaast komen we in het team een aantal oude bekenden tegen die vorig seizoen nog in Bemmel speelden: Charlotte van Kleef, Anne van Vlijmen en Laura Westerik. Een pittig weerzien dus!

Lekdetec.nl is de competitie uitstekend begonnen al kwam de laatste overwinning tegen De Wit-Grasshoppers moeizaam tot stand. Het team is blessurevrij op moment van plaatsing en zal dus compleet aan de start verschijnen.

Beide teams staan garant voor spectaculair basketball dus het wordt zonder meer een boeiende, spannende ontmoeting. Komt allen kijken!

De wedstrijd begint om 20.30 uur in sporthal De Bongerd aan de Sportlaan te Bemmel. De toegangsprijs in €2 en u maakt dan kans op één van de drie prijzen die in de rust verloot worden.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.