CP3 by Basketball Totaal

Woensdag game 5 in Bemmel!

Lekdetec heeft de finale nog steeds in eigen hand. Vanavond in de do-or-die wedstrijd werd het do voor de ploeg uit Bemmel. CTO kon de serie niet afsluiten en verloor met 65-75.

Daardoor is de stand in de serie nu 2-2 en zal het woensdag een echte win or go home wedstrijd worden. Het was wel een totaal andere wedstrijd dan wedstrijd drie waarin Lekdetec bijna dertig punten voorkwam en toch nog in de buzzer verloor.

De wedstrijd was nu vanaf het begin gelijkopgaande en spannend. Na tien minuten was de stand 18-18 en bij rust was er een eindelijk wat licht tussen de twee teams. Het was Lekdetec die met de leiding van het veld afging 33-38.

De tweede helft werd er snel een verschil op de borden gezet en liepen de bezoekers langzaam weg bij de dames van Remy de Wit. Via 37-46 werd 44-54 bij het ingaan van het laatste kwart.

Daarin leek de wedstrijd vroeg beslist te worden (50-65), maar bleef CTO goed knokken. Het kwam echter tekort en Lekdetec kon juichen bij het laatste fluitsignaal. Een duidelijke 65-75 overwinning en deze was meer dan terecht.

En dat was anders na afgelopen zaterdag. Woensdag de beslissende wedstrijd voor beide teams.

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.