CP3 by Basketball Totaal

Wereldtop Rollers vanaf 1 augustus in Dutch Battle 2018

In de fraaie sporthal Merwestein (Nieuwegein) vindt vanaf morgen, woensdag 1 augustus, een internationaal Rolstoelbasketballtoernooi plaats. Diverse toplanden ‘battlen’ daar als laatste test voor het WK in Hamburg.

In samenwerking met AA Resultaat worden livestreams verzorgd van alle wedstrijden. Bij de dames binden Nederland, Olympisch kampioen USA, en Groot-Brittannië de strijd met elkaar aan. Helaas zegde Duitsland op het laatste moment af. Bij de mannen neemt Nederland het op tegen Duitsland, Turkije, en Spanje.
Op zondag, de finaledag, vindt tevens een 3×3 toernooi uit de Streetball Masters tour plaats, zowel ‘on wheels’ als ‘running’.

Bij diverse streams zal live commentaar worden gegeven. Daarnaast wordt de stand in beeld bijgehouden. De livestreams zijn zowel op YouTube, als op Facebook te bekijken (zie de links hieronder). Een primeur in het Nederlands basketball !?

Het camerawerk tijdens alle wedstrijden is in goede handen: iBasketballs eigen Twan van Helfteren zorgt voor de livebeelden vanuit Nieuwegein.
Drijvende kracht achter het toernooi is BEN, Basketball Experience NL. De naam is een eerbetoon aan de legendarische basketballer Ben Klerks.

Het toernooi is online op vele manieren te volgen:
Website Dutch Battle 2018 met oa het volledige programma
Livestreams op YouTube
Facebook pagina, met livestreams
Website Basketball Experience NL (BEN)
Instagram BEN

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.