CP3 by Basketball Totaal

Wellicht uitverkocht huis in Leiden

De voorverkoop op de kaarten voor de beslissende interland van oranje loopt storm. Volgens de ticketbox in Leiden is de aanloop ongekend. Er zijn enorm veel kaarten al in de voorverkoop verkocht en het lijkt erop, dat er morgen ruim 2200 toeschouwers aanwezig zijn in Leiden. Een uitverkocht huis voor oranje!

Kortom een prachtige ambiance voor de mannen van Oranje, die moeten winnen met zoveel mogelijk verschil om deelname aan het EK af te dwingen. Bij een nederlaag is Nederland zeker uitgeschakeld en bij winst is het afhankelijk van de andere uitslagen.

Het motto morgen is: “Sta op voor oranje en steun de ploeg 40 minuten”. Montenegro moet 40 minuten lang het gevoel hebben dat het een kolkende ‘hel’ is in Leiden en er niks te halen valt. Winst kan voldoende zijn, maar een overwinning met 20+ punten zou nog een beetje helpen. Kleding in oranje is leuk, maar kabaal is wat de ploeg nodig heeft! Kortom het moet een (oranje) heksenketel worden in de 5meihal.

Kortom heb je nog geen kaartje wees er snel bij, want neem je de gok om een kaartje aan de deur te kopen, dan kan je wel eens bedrogen uitkomen.

Klik hier voor de kaartverkoop

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.