CP3 by Basketball Totaal

Weer tik voor Kings

Afgelopen weekeinde ging Den Helder Kings in Leiden met dertig punten verschil onderuit. Vanavond was het verschil 28 punten minder, maar de tik zal even hard zijn aangekomen. Na 19 wedstrijden met maar één nederlaag leed Den Helder Kings voor de tweede keer op rij verlies: 82-80 tegen Landstede Zwolle. Voor de thuisclub een enorme opsteker, die voor de formatie van Herman van den Belt zeer gelegen komt in de strijd om de play-offplaatsen 3 en 4. J.T. Tiller was goed voor 22 punten, Holden Greiner voor 20 punten. Bij Den Helder had Justin Knox een fraaie double double met 15 punten en 13 rebounds.

Met tien punten verschil in Zwols voordeel werd begonnen aan het slotkwart. Daarin perste Den Helder er nog een 3-10 tussensprint uit. Dat bracht beide ploegen vlak bij elkaar op 75-70. Het werd zelfs nog één punt verschil, maar in de slotfase hield Zwolle (nota bene zonder Justin Stommes) het hoofd koel.

Zwolle bracht het verschil met Den Helder op de ranglijst terug tot twee punten. De nederlaag van Leiden in Leeuwarden was een bijkomstige meevaller voor de thuisclub.

 

LANDSTEDE ZWOLLE – DEN HELDER KINGS  82-80  (25-20, 47-36, 67-57)

201340319 zwol_denh 3144 - Kladblok

KLIK OP DE STATS VOOR EEN VERGROTING

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.