CP3 by Basketball Totaal

Wéér operatie voor La’Shard Anderson

Vandaag gaat La’Shard Anderson opnieuw onder het mes. Het is al de derde keer dit jaar dat de Amerikaan, die afgelopen seizoen voor Challenge Sports Rotterdam speelde, zich aan zijn polsgewricht moet laten helpen. Anderson raakte rond de jaarwisseling tijdens de training geblesseerd. In de eerste helft van de Dutch Basketball League was Anderson de topscorer in de competitie. Door de blessure werd hij nooit meer de oude.

Na het eerste herstel keerde Anderson wel terug in de Rotterdamse formatie, maar hij slaagde er niet in zijn oude niveau weer op te pikken. In de laatste week van het reguliere seizoen, vlak voor de beslissende laatste wedstrijd van de Rotterdammers werd besloten tot een kijkoperatie. Zonder La’Shard Anderson verloor Challenge Sports van Maxxcom BS Weert en haalde daardoor niet de play-offs.

Op zijn Facebook-pagina zegt Anderson: “Surgery tomorrow then I’m back in a cast for the 3 time this year…lol Atleast i didn’t break my arm…God is good!”

Op een van de commentaren op zijn nieuwe operatie is zijn antwoord op zijn zachtst gezegd opmerkelijk: “I knew something was wrong just things kept being postponed… its a lesson learned though.”

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.