CP3 by Basketball Totaal

Week van het sportboek

logo sportboekweekMorgen start de week van het Sportboek. NOC*NSF organiseert deze tegelijk met de Nationale Sportweek, een landelijk evenement dat sporten onder de aandacht brengt. De hele week zetten honderden sportverenigingen, clubs, bonden, bedrijven en andere sportaanbieders hun deuren open.

Om het brede aanbod van diverse sportboeken onder de aandacht te brengen is een kortingsactie opgezet voor de boekhandel. De lezer ontvangt 20% korting op 20 sportboeken. Daarnaast worden boekhandels en bibliotheken opgeroepen om activiteiten rondom het sportboek te organiseren in deze week. Uitgevers zetten zich in om ten tijde van de Week van het Sportboek nieuw te verschijnen sporttitels te lanceren.

Op deze plek kunt u stemmen voor het beste sportboek van het jaar.

Wij als iBasketball zijn nieuwsgierig naar wat u nu het beste Basketball Boek vind. Waar sommigen hier op de redactie kiezen voor ‘The Jordan Rules’ zijn er anderen die zweren bij Giant Steps of A view from Above. Inderdaad: Kareem Abdul Jabbar en Wilt Chamberlain. En nee, we hebben geen boeken gevonden over de Knicks Ivo. Maar als je een goede titel weet?

De hele week staat onze mailbox open op: [email protected] voor aan te raden titels. Volgende week zullen we een bloemlezing brengen uit de tips die we van jullie binnen hebben gekregen.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.