CP3 by Basketball Totaal

Warriors pakken game 1 in overtime

finalsbabyZe hadden er een overtime voor nodig, maar Golden State Warriors staat met 1-0 voor in de NBA finals van 2015 na een 108-100 overwinning tegen Cleveland Caveliers.

Naast dat de Cavs de finals opener verloren, lijkt het ook alsof Kyrie Irving verloren is. De toch al niet fitte baltovenaar verliet geblesseerd het veld in overtime, en kwam daarna niet meer terug. Lebron James had 44 punten voor de Cavs, terwijl Curry er 26 had bij de winnaars.

James schoot 18 op 38 uit het veld, en had 8 rebounds en 6 assists, maar mistte bij 98-98 aan het eind van de reguliere speeltijd een jumper voor de winst. Golden State kwam in de wedstrijd terug van een 14 punten achterstand, en de defense van de Warriors zorgde ervoor dat Cleveland 12 aanvallen op rij geen punt toevoegde aan het totaal: 4 aanvallen in reguliere speeltijd, en 8 op rij in de verlenging.

Irving had 23 punten 8 rebounds 6 assists en 2 blocks, waarvan een op de mogelijke gamewinner van Steph Curry iets meer dan 24 seconden voor tijd. Thompson tekende voor 21 punten voor de Warriors.

En natuurlijk was Coach Nick van Bball Breakdown na de wedstrijd live met zijn analyse #Youin

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.