CP3 by Basketball Totaal

Warriors op matchpoint

curryMisschien dat Lebron James wel Finals MVP zal worden ‘regardless of the outcome’ van de serie, maar feit is dat Golden State de oh zo belangrijke vijfde wedstrijd in de finals wist te pakken. In twaalf van de veertien seven game series die in het huidige format gespeeld zijn, wist de winnaar van game 5 ook de zege in de serie te pakken.

LBJ tekende nog maar eens voor een dikke triple double van maar liefst 40-14 rebounds en 11 assists, maar had daar weer 15 op 34 schotpercentage voor nodig, en maakte maar liefst 44 minuten.
Steph Curry scoorde zeven drietjes op weg naar 37 punten in de wedstrijd die 20 keer een andere ploeg in de leiding zag, en niet minder dan 10 gelijke standen had.

Andre Iguadola had 14 punten 8 rebounds 7 assists en 3 steals voor de Warriors die bij de tegenstander Thompson met een goede double double van 19 punten 10 rebounds en 2 blocked shots zagen acteren. Dellavedova kwam tot 5 punten in 42 minuten voor de Cavs.

Curry lijkt in ieder geval weinig last meer te hebben van de man die hem in ‘t begin van de serie nog zo goed aan banden wist te leggen:

HIGHLIGHTS

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.