CP3 by Basketball Totaal

Wade naar de Lakers?

De wandelgangen stromen natuurlijk vol na het NBA seizoen. Als er leuke ontwikkelingen zijn, dan zullen we dat uiteraard melden voor onze fans. Wade zal deze zomer free agent zijn en het is allerminst zeker dat Wade bij de Heat zal bijtekenen. Tijd voor een kort rondje.

Wade wil simpelweg meer geld en de Heat twijfelt of ze dat moeten doen. Wade speelde slechts 62 van de 82 wedstrijden en het management vraagt zich af hoeveel Wade nog in de ‘tank’ heeft zitten.

De LA Lakers heeft aangegeven interesse te hebben in Wade om samen met Kobe Bryant te komen spelen. Beide spelers zitten in de herfst van hun carrière en de vraag is natuurlijk of het slim is van de Lakers in het snelle rappe Westen.

De Miami Heat zet de pijlen helemaal op Goran Dragic. Dragic kan een aanbod krijgen van ongeveer 80 miljoen dollar in 5 jaar. Dragic kwam halverwege het seizoen over van de Suns en speelt komende zomer tegen Oranje op het EK.

Paul Pierce lijkt er nog een jaartje aan vast te knopen en daar mogen de NBA fans blij mee zijn. Pierce werd kampioen met de Celtics en speelde afgelopen seizoen in Washington. De vraag is of hij ook bij de Wizards blijft spelen of dat hij nog een jaartje onder coach Rivers gaat spelen in LA….

 

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.