CP3 by Basketball Totaal

VrijdagMiddagBorrel Donar en Amsterdam vergeten….

En dan vergeten we zomaar de landskampioen van 2016 Donar in de wedstrijd tegen Amsterdam…. Onze excuses daarvoor en nee, de drank was niet teveel aanwezig. Een mooie pot basketball op de zaterdag in onze hoofdstad.

Dat is toch een mooi affiche voor de eerste thuiswedstrijd van de Amsterdammers. Na twee uitoverwinningen mogen de mannen van Braal opnieuw buitenshuis laten zien, wat de verdedigend kampioen waard is.

Afgaande op vorig seizoen hebben de Groningers het lastig tegen de mannen van Faydherbe. In Amsterdam won Apollo van Donar met 81-66 om er vervolgens drie op rij te verliezen (91-79, 79-59 en 98-47).

De conclusie is dus dat Groningen gaande het seizoen beter gaat spelen en Apollo een beetje wegzakt…. Als dat zo zou zijn, dan is het morgen een walk-over voor Donar. Wij denken wel dat Donar gaat winnen, maar het zal niet met 50 verschil zijn. BC Apollo speelde een leuke wedstrijd in en tegen Zwolle en zal ook tegen Donar bij vlagen partij geven. Verschil is de diepte in de rotatie en dat levert plus 20 op.

Wij letten met name op de match-up Royé en Jeter, want het zijn beide heerlijke guards om naar te kijken. En daarna de persconferentie, want die was vorig jaar ook om te smullen!

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.