CP3 by Basketball Totaal

Voormalig Duke speler verzekerd van langer verblijf bij Lakers

ryan kelly

De LA Lakers hebben Ryan Kelly weer teruggehaald. Bij de LA Lakers krijgt Kelly een twee-jarig contract. Het afgelopen was Ryan Kelly één van de weinige lichtpuntjes bij de Lakers. De oud-forward van Duke University liet bij vlagen leuke dingen zien, en de Lakers zien zijn potentie, en belonen dat met een nieuw contract.

 Nieuwe toekomst voor Lakers:

Bij de Lakers is Ryan Kelly een speler voor de langere termijn. Alhoewel hij niet direct een grote indruk maakt, zien de Lakers zijn talent en potentie mogelijkheden. Met het oog op de toekomst is Kelly een uitstekende speler voor de LA Lakers.

Komend seizoen zijn de verwachtingen nog laag gespannen. De Lakers willen meedoen om de bovenste plaatsen, maar weten dat men niet zal meestrijden om de NBA titel. Een seizoen zoals afgelopen jaar is uit den boze bij de Lakers, die hopen dat hun superster Kobe Bryant de Lakers weer uit het slop weet te halen.

Lakers grepen naast Anthony:

De afgelopen weken waren de LA Lakers flink bezig om Carmelo Anthony te contracteren. Ondanks enkele goede gesprekken, koos de forward voor een terugkeer bij de Knicks. Voor de Lakers een flinke streep door de rekening, die zodoende verder zoeken naar versterkingen. In de zomer van 2015 willen de Lakers wel toeslaan, mogelijk moeten dan de gewenste versterkingen naar Hollywood gehaald worden.

Foto: Keith Allison 

https://youtu.be/fysyCY8IdII

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.