CP3 by Basketball Totaal

Virginia Tech komt net te kort tegen rivaal Virginia

Virginia Tech speelde één van zijn betere wedstrijden van het seizoen, maar ‘State’ rivaal Virginia was te sterk in het Cassell Coliseum. Het werd 53-57 na een 21-28 ruststand. De Hokies verloren daardoor hun vijfde opeenvolgende wedstrijd van de Cavaliers. 

Virginia Tech staat nu op 2-11 in de ACC, terwijl Virginia op 13-1 staat en nationaal als 14e gerangschikt staat.

Joey van Zegeren speelde één van zijn beste wedstrijden. In de 28 minuten dat hij meespeelde, was hij goed voor 13 punten, 7 rebounds, 3 assists, 1 steal en 1 block … Een mooi antwoord van Van Zegeren op het niet-uitnodigen voor de voorlopige selectie van het Nederlands team, of zou dat toch te maken te hebben met het bedankje van Van Zegeren voor de uitnodiging van het vorige jaar?

Na een elf punten voorsprong (25-36) met de rust kreeg St. Bonaventure het toch moeilijk in de tweede helft tegen Duquesne. Duquesne had een antwoord. De tweede helft werd geopend met een 7-18 run, waaronder vier driepunters: 43-43. St. Bonaventure onder leiding van Charlon Kloof werd niet verontrust door de uitbarsting. Ze reageerden met een 6-0 run wat hen een 49-43 voorsprong gaf. Duquesne kon wel aanklampen maar was niet in staat de Bonnies van hun derde opeenvolgende overwinning af te houden: 71-67.

Charlon Kloof kwam 28 minuten in actie waarin hij tot 2 punten, 5 rebounds, 6 assists en 1 steal kwam.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.