CP3 by Basketball Totaal

Video: eerst beelden NBA LIVE 15

NBA LIVE 15

EA Sports heeft vandaag de eerste beelden online gezet van hun nieuwe game NBA LIVE 15. De opvolger van NBA LIVE 14 moet de concurrentie aangaan met de tegenhanger van 2K games (NBA 2K15)

Alleen voor PS4 en XBOX ONE:

In het verleden is NBA LIVE enige tijd van de radar geweest. In 2014 bracht EA Sports na 4 jaar weer een NBA-game op de markt. De game was vorig jaar alleen verkrijgbaar voor de Playstation 4 en de XBOX ONE, en ook deze game kan vermoedelijk alleen op de eerdergenoemde consoles gespeeld worden. Een flink minpunt dus voor degene die nog een oudere playstation of XBOX hebben.

Damian lillard cover

Voorganger kreeg slechte reviews:

NBA LIVE 14 werd vorig jaar met veel bombarie gepresenteerd door EA Sports. Helaas werd de game een grote flop, en scoorde men bij veel game-reviews een onvoldoende. Veel erkende review-site’s gaven van de 5 sterren slechts 2 sterren aan NBA LIVE 14.

Hieronder vindt u enkele reviews (Engels)

Doet NBA LIVE 15 het beter als zijn voorganger?

Na het lezen van dit artikel kan ik begrijpen dat niet iedereen massaal deze game gaat kopen in de pre-order. Wie NBA LIVE 15 een kans wil geven, kan het beste de demo downloaden. Tot op heden heeft EA Sports veel populaire en bekende games uitgebracht, waaronder het voetbalspel FIFA.

Met deze game behaalde EA veel successen, maar tot op heden kon men nog niet de NBA markt veroveren. De tegenhanger NBA 2K is de afgelopen daar in tegen zeer succesvol geweest met hun NBA-games.

NBA LIVE 15 is vanaf 7 oktober te verkrijgen in Amerika. Waarschijnlijk zal enige (korte) tijd later ook de game op de Nederlandse markt verschijnen

 Foto: EA Sports

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.