CP3 by Basketball Totaal

Versterking voor Dozy bv Den Helder gearriveerd in een winderig Den Helder

Na het bekend worden van het vertrek van Karen Flagg, is de technische staf van Dozy druk bezig geweest met een vervangster. Deze is gevonden is de persoon van Ashley Ward.

Ashley heeft een dubbele nationaliteit, waaronder de Nederlandse (haar opa was een Nederlander). Haar komst naar Nederland geeft Ashley buiten het basketballen om de gelegenheid om haar familie roots te ontdekken.

Ash;ey Ward

Ashley is een forward welke afkomstig is van Seattle University (NCAA Division 1). In de ogen van de technische staf kan Ashley het team absoluut versterken. Ze heeft een goede dribbel met links en met rechts, kan tegen een goed percentage drie punters schieten. Ze is iemand die overzicht heeft en vanuit de dribbel een goede court awareness heeft waardoor ze op de posities 1,2 en 3 uit de voeten kan. In haar Senior jaar speelde Ashley gemiddeld 33,5 minuten, waarin ze 11.8 punten scoorde. Haar 3 punters- percentage was 30,2%, vrije worpen tegen 79,7% met daarbij 3,6 rebounds en 3,8 assists. Dozy zal de training op 6 jan hervatten en op 10 jan volgt een bekerwedstrijd tegen De Groene Uilen te Groningen.

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.