CP3 by Basketball Totaal

Verrassende aanwinst Jolly Jumpers

In de winterstop raakte Jolly Jumpers, de nieuwbakken eredivisionist eerder al de ‘verloren dochter’ Mayella Kuikhoven kwijt. Kuikhoven gaat wonen in Groningen en is dus een belangrijke aanwinst voor Groene Uilen waar ze na de jaarwisseling haar debuut zal maken. De positie van de ervaren alleskunner wordt overgenomen door Marianne van der Hoek, zo valt te lezen in Tubantia.

Van der Hoek draaide vanaf 2006-2007 mee in de hoofdmacht van toen nog Eurosped Twente. Ze maakte de overstap naar CTO Amsterdam waar ze een jaar voor uitkwam en ook in den Helder speelde de multifunctionele forward twee seizoenen. Afgelopen jaar nam ze tot groot verdriet van haar fans het besluit om te stoppen, maar zoals valt te lezen in Tubantia keert de ex-international terug bij de club waar ze in het verleden haar debuut in de eredivisie al maakte.

Met de aanwinst van van der Hoek doet coach Yvonne Lansink Rotgerink prima zaken. Van der Hoek kan op alle vijf de posities in het veld uit de voeten en zal ongetwijfeld gelijk voor een positieve invloed zorgen in de ploeg. Jolly Jumpers begint het tweede deel van het seizoen met een uitwedstrijd tegen Binnenland. In het weekend van 25 januari speelt ze tegen haar oude ploeg DOZY den Helder.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.