CP3 by Basketball Totaal

VBL Allstarprijzen 2015-2016

images Niet geheel onterecht hoorde je het de laatste weken zoemen op de tribunes : waar blijven de seizoensprijzen in de VBL? Bij de heren is er enkele weken geleden al aan de experts gevraagd wie er de toppers waren dit seizoen.

Omdat onze collega’s van Basketballleague.nl de herenverkiezing coordineren duiken wij in de dameskant. Dat betekent dat we dinsdag de clubs en mediavertegenwoordigers zullen aanschrijven om hun stemmen uit te brengen. De clubs zullen twee stemformulieren krijgen, één voor de coach, en één voor de captain, die dan in samenspraak met het team de zaak in kan vullen. Beide clubgebonden stemformulieren tellen dubbel in de verkiezingen. Mediavertegenwoordigers tellen éénmaal in de verkiezingen. Voor dit jaar is er nog gekozen om géén online verkiezing te doen, maar wellicht dat we naar volgend jaar toe hierin een andere keus maken. Heb je hierover slimme gedachten, sterke argumenten of misschien wel goede ideetjes, laat het ons vooral weten op [email protected]

Het kiezerspanel heeft vervolgens tot 27 mei om te kiezen, en de prijsuitreiking zal dan plaatsvinden bij de Supercup aan het begin van het nieuwe seizoen.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.