CP3 by Basketball Totaal

Vandaag go or no go Den Helder

Vanmorgen zal de FEB beslissen of Den Helder Kings deelneemt aan de competitie. Het interim bestuur onder leiding van Marcel Verburg zal met een officiele persverklaring komen. Mochten de Den Helder Drillers een doorstart in de eredivisie maken, dan is Hakim Salem de nieuwe coach.

Woensdagavond kreeg de FEB een update van het bestuur van de drillers. Belangrijk item was met name de continuïteit voor ook het komende seizoen. De basketballwereld zal zichzelf niet serieus kunnen nemen als Den Helder na dit halve seizoen alsnog de brui eraan gaat geven.

Bestuurslid van Oossanen geeft verder aan, dat er momenteel een spelergroep staat waarmee verder gespeeld gaat worden. In de wandelgangen circuleert ook de naam van Jessey Voorn. Voorn keert dan terug op de Nederlandse velden na een blessure bij Donar en een mislukte poging om naar het buitenland te geraken.

De thuishal zal sporthal Sportlaan zijn, waar nu ook de dames van Dozy Den Helder de wedstrijden speelt. Een flinke achteruitgang in accomodatie, maar wel terug naar de roots in Den Helder. Een mooie zaal om in te starten!

Het is vandaag do or die in Den Helder.

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.