CP3 by Basketball Totaal

Morgen topper in de dames Eredivisie

Morgen (woe.) om 20.30 staat de topper in de dames eredivisie op het programma tussen landskampioen Lekdetec en Loon Lions. Inzet is de eerste plaats in de eredivisie en zoals het er naar uitziet ook de plaatsing voor de final four.

Kortom er staat morgen wat op het spel in het nieuwe sportcentrum de Schaapskooi. Rookie coach Thijs Sloot kan natuurlijk beschikken over een sterke ploeg, die weinig mutaties heeft ondergaan ten opzichte van vorige seizoen. Dat gaat natuurlijk helemaal niet op voor de ploeg uit Landsmeer. Een nieuwe coach en een nieuwe kapitein op het schip. Tanya Bröring trekt de kar heel duidelijk in Landsmeer en dat zal vanavond een clash opleveren tussen Karin Kuijt en Bröring.

Het is lang geleden dat de twee beste guards uit Nederland tegenover elkaar gestaan hebben in de competitie. De vraag is wie met de overwinning naar huis gaat. Gezien het tijdstip en een doordeweekse wedstrijd zal Lekdetec in het voordeel zijn, want de Lions hebben veel amateurs in het team, die overdag gewoon moeten werken en dus zal fitheid de doorslag kunnen gaan geven.

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.