CP3 by Basketball Totaal

Vanavond ‘Do or Die’ avond

Vanavond zal het buigen of barsten worden voor Lekdetec en CTO Amsterdam. Bij verlies in de derde wedstrijd is het einde seizoen voor beide teams.

Om half negen staat de kraker op het programma tussen Lekdetec en Binnenland. Binnenland heeft een ‘veilige’ 2-0 voorsprong, maar dat is slechts op papier. De teams zijn enorm aan elkaar gewaagd en het dubbeltje kon twee wedstrijden beide kanten opvallen. Het is wel een heerlijke playoff serie aan het worden met hard en fysiek basketball, om je vingers bij af te likken. De dames vechten voor elke bal en rebound. Als de arbiters meegaan in het playoff basketball kan het vanavond prachtig worden in Bemmel. Voorspellen is moeilijk, maar voor de playoffs zou het mooi zijn als Lekdetec zou winnen.

In Amsterdam zal het vanavond waarschijnlijk de laatste wedstrijd van het seizoen betekenen voor de jonge dames van Remy de Wit. De ploeg is vleugellam na de ernstige blessure van Laura Cornelius. Loon Lions is simpelweg een lastige tegenstander voor CTO en een maatje te groot en te ervaren. Normaal gesproken zou het een 3-0 worden in Sporthallen-Zuid, maar onderschatting zou nog wel eens een slippertje kunnen betekenen.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.