CP3 by Basketball Totaal

Vanavond buigen of barsten voor Loon Lions

Indien Loon Lions haar titel wil prolongeren dit seizoen, dan zal er vanavond gewonnen moeten worden van Binnenland. Wedstrijd drie is vanavond weer in Landsmeer. Binnenland staat op een comfortabele 2-0 voorsprong en kan dus op matchpoint komen.

Afgelopen maandag werd het 83-64 voor Binnenland en kon Loon Lions tot halverwege de derde periode bijblijven. Maar Loon Lions staat bekend om haar verdediging en de tegenstander onder de zeventig punten houden. In de eerste wedstrijd kreeg de ploeg van Bozovic zelfs 84 punten tegen.

En boven de 80 punten tegen krijgen is niet het medicijn voor een overwinning en die is broodnodig. Ook voor de neutrale toeschouwers zou het vandaag fijn zijn als Loon Lions zou winnen. De serie kan het gebruiken in ieder geval.

Uiteraard denkt Leonie Kooij en Binnenland daar anders over. Kooij speelde een fantastische wedstrijd 2 en scoorde 27 punten. Ook Bianca Barton (21 punten) en Zera Butter (20 punten) waren zeer productief.

De vraag is hoe erg de dreun is aangekomen in Landsmeer. De geruchten gaan, dat succescoach Laki Lakner zijn hulp is ingeroepen om de ploeg weer op het spoor te krijgen. Lakner en Bozovic werkten vorig seizoen uitstekend samen en behaalde samen de landstitel.

Om half negen vanavond krijgen we alle antwoorden!

 

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.