CP3 by Basketball Totaal

Univé nieuwe sponsor Aris Leeuwarden

Leeuwarden, 4 oktober 2013 – Univé is de nieuwe hoofdsponsor van Aris Leeuwarden. Het contract hiervoor werd vrijdagmiddag in de businesslounge van het Kalverdijkje, de thuishal van Aris, ondertekend. Univé en Aris kwamen een contract voor drie jaar overeen. Tijdens de bijeenkomst voor de pers en de sponsors werd het nieuwe tenue gepresenteerd.

Door het hoofdsponsorschap van Univé heeft Aris voldaan aan de wens van de gemeente Leeuwarden om de continuïteit te waarborgen en kan daardoor de verbouwing van het Kalverdijkje binnenkort starten. Hierdoor krijgt Leeuwarden zijn sporthal voor topsportevenementen en Aris meer mogelijkheden voor expansie.

Univé en Aris gaan de komende jaren actief met elkaar samenwerken. Zo is er ondermeer een aparte polis voor Aris-fans in ontwikkeling en zullen ook de sponsors en relaties van Aris kunnen rekenen op een interessante samenwerking.

De naam van de club blijft ongewijzigd, Aris blijft spelen onder de naam Aris Leeuwarden.

Het contract is tot stand gekomen dankzij succesvolle bemiddeling van Van Erve l sport & commercie (Tjeerd Draaisma en Jan van Erve).

Op de foto van Henk Jan Dijks Fotografie: rechts Alfred Echten (Raad van Bestuur Univé Dichtbij) en links Gerrie Meelker (voorzitter Stichting Top Basketbal Friesland).

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.