CP3 by Basketball Totaal

UNC proficiat. Gelukkig dat nestor Smeets commentaar gaf, dan was er nog iets te…

UNC proficiat.
Gelukkig dat nestor Smeets commentaar gaf, dan was er nog iets te glimlachen. Wat een stuitend staaltje van zelf-overschatting van…

… – Website: zie de oranje link hier(boven); of check de bron op Facebook

10 reacties

 1. En dan de meneer die door zijn enkel ging … en dan wel de laatste 2 schoten opeisen … pfffffff (om over de Poolse houthakker nog te zwijgen)

 2. Ik vond Smeets juist irritant door telkens maar te benadrukken hoe slecht de spelers waren, Die Collins en die poolse houthakker volgens jullie, speelden in de halve fin.juist erg goed. En ik weet niet of jullie er wel eens bij geweest zijn in zo’n Dome,maar ik kan je vertellen dat sfeer grandioos is en je bovenin het echt nog goed kunt zien. Wel met jullie eens dat het de slechtste finale in jaren was

 3. Inderdaad Ruud Peters Ik vond vooral de scheidsrechters een totale offday hebben.
  Het was mede daardoor een erbarmelijke wedstrijd dat wel. Maar de halve finales lieten twee andere teams zien.
  Of iemand die door zijn enkel gaat de go-to moet zijn?

 4. Richard Kater

  In de roos.

 5. Wiebo Teeninga

  Kinnesinne ????

 6. Max Lie A Lien

  Slechte game. Slechte refs. En nog slechter commentaar. Door de ‘nestor’ werd mijn plezier helemaal verpest… het leek alsof de game 10x zo slecht was. Als fan met heel veel liefde voor de game, wil ik door een commentator niet alleen vermaakt worden, maar ook dat ik weer verder kan leren…nieuwe inzichten krijg. Mart denkt aan Mart en niet meer aan ons de liefhebbers. Vroeger wel; toen was ik een fan van Mart. Ik vraag me daarom serieus af of Mart bball eigenlijk nog wel leuk vindt??

 7. Emile Dekker

  Gelukkig hebben wij in Nederland top scheidsrechters!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.