CP3 by Basketball Totaal

Uitnodiging afscheid “Snor” Meindert van Veen

meindert_5

Beste (ex-)internationals, coaches en andere genodigden en basketball liefhebbers,

Mogelijk heeft het nieuws jullie al bereikt dat er zaterdag 16 mei in de Sportlaan in Den Helder een afscheid wordt georganiseerd voor Meindert van Veen als bondscoach. Inmiddels is er meer bekend over het programma van die dag. Zo zal er een wedstrijd  worden gespeeld tussen (ex-)internationals en zal rondom die wedstrijd Meindert op  allerlei manieren in het zonnetje worden gezet.

16.00 kantine open

17.00 ontvangst

17.30 aanvang wedstrijd

20.00 gelegenheid tot borrelen, napraten en gezelligheid tot het licht uitgaat!

Van internationals die onder Meindert hebben gespeeld, horen wij graag voor maandag  4 mei of ze aan de wedstrijd willen deelnemen of niet. Dit in verband met de indeling  van de teams en de organisatie. Aanmelden kan via [email protected]

Om Meindert te bedanken voor zijn jarenlange inzet voor het Nederlands basketball  willen wij hem graag een cadeau aanbieden. Wil je graag bijdragen aan dit cadeau en Meindert bedanken voor zijn jarenlange inzet? Dit is je kans! We hebben een pagina  geopend waar je kunt doneren en zelf kunt bepalen hoe groot jouw aandeel wordt in dit cadeau. Bij een donatie van meer dan 20 euro ontvang je 16 mei tevens een gratis ‘Team  Snor’ shirt!

De eerder genoemde T-shirts zullen 16 mei overigens ook te koop worden aangeboden!

Er zal bij de wedstrijd verder geen entree worden geheven, want in plaats daarvan zien we liever een donatie voor het cadeau. Aangezien we hebben besloten dit afscheid te  organiseren zonder ondersteuning van de NBB, is er een beperkt budget beschikbaar. Gelukkig kunnen we tegen een vriendelijke prijs in de kantine van de Sportlaan terecht voor drankjes, een lekker hapje en een ouderwetse frituur maaltijd! Om een idee te hebben van het aantal mensen dat komt, hopen we dat je via de mail of  de facebookpagina kunt laten weten of je aanwezig bent!

We hopen iedereen 16 mei in Den Helder te mogen verwelkomen. Voor vragen of andere opmerkingen, neem gerust contact met ons op!

Namens ‘Team Snor’,

Tanya Bröring ([email protected]) en Marlous Nieuwveen ([email protected])

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.