CP3 by Basketball Totaal

Tweede zege BC Apollo

BC Apollo Amsterdam heeft zijn tweede zege van het seizoen geboekt. De Amsterdammers wonnen in Weert van Maxxcom BS Weert met 60-59. Lucas Steijn verzilverde de zege voor Apollo en pakte en passant uit met 17 punten en 11 rebounds. Aan de kant van de thuisclub kwam Joost Padberg met 16 punten en 13 rebounds eveneens tot imposante cijfers, maar ook hij kon niet voorkomen dat Maxxcom BS Weert de 14de nederlaag op rij leed.

Opmerkelijk: Harvey van Stein maakte zijn terugkeer in de eredivisie. Van Stein deed tien minuten mee bij BC Apollo en maakte 2 punten. Het is Van Stein’s negende seizoen als speler in de eredivisie. Zijn debuut maakte hij in 1996 bij Big Boss Akrides IJmuiden. Daarna speelde hij ook nog voor Finish Profiles en Ricoh Astronauts Amsterdam, MPC Donar Groningen, NAC Breda, CEB en Cape Holland Noordkop Den Helder en Landstede Zwolle.

Door de zege is Amsterdam tot op twee punten genaderd van Aris Leeuwarden en een virtuele plaats in de play-offs. Beide ploegen treffen elkaar dit weekeinde in de Apollohal.

 

MAXXCOM BS WEERT – BC APOLLO AMSTERDAM  59-60  (12-17, 29-32, 48-44)

20131210 weer_adam 3065 - Kladblok

KLIK OP DE STATS VOOR EEN VERGROTING

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.