CP3 by Basketball Totaal

Basketball Training: Train To Takeover workouts – Dr1ven Training

Online Basketball Training
Binnenkort zullen ook onze iBasketball coaches en trainers diverse oefeningen gaan brengen, maar in de tussentijd moet er wel getraind worden. iBasketball heeft een interessante aanbieding voor jou als basketball speler of basketball coach! Probeer 2 workouts voor $1, https://www.traintotakeover.com/?pa=IBASKETBALL

Steeds meer spelers en coaches gebruiken het internet om hun basketball vaardigheden te verbeteren en kennis op te doen. iBasketball heeft diverse online basketball programma’s bekeken zoals bijvoorbeeld die van NBA Skill Trainers Damin Altizer en Tyler Relph. Twaalf unieke workouts met ruim 80+ oefeningen om je guardvaardigheden te verbeteren.

The Trailer

Binnenkort is er ook een interview met Damin en Tyler te vinden op iBasketball.nl

Speciaal via iBasketball $25 dollar korting op het volledige programma: https://www.traintotakeover.com/?pa=IBASKETBALL, Gebruik code: “IBASKETBALL”

Damin en Tyler hebben het ook mogelijk gemaakt om 2 workouts te proberen voor maar $1, meer dan de moeite waard. Betalingen kunnen voldaan worden via Creditcard en Paypal.

Damin Altizer en Tyler Relph kampen zijn te vinden op Oakville Basketball Camps, Toronto Basketball Camps en Basketball Camps Canada.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.