CP3 by Basketball Totaal

Train de trainer in Landsmeer

http://www.bballscoolamsterdam.nl – Het vak van basketbaltrainer staat niet stil. Ook onze trainers kunnen altijd wel wat bij leren en ervaringen delen met vakgenoten. Daarom gaan onze trainers in de aanloop van het seizoen 2014 / 2015 zelf een training volgen onder leiding van een zeer ervaren, internationale jeugdcoach.
Josep Lopez Gonzales, bij de jeugdopleiding van de Spaanse eredivisieclub Badalona is hij verantwoordelijk voor de basketballschool voor de leeftijd 4 tot 12 jaar, geeft op zaterdag 6 september (9.30 tot 12.00 uur in het Indoorcentrum Landsmeer) voor de hoofdleiding en assistent leiding van alle locaties een clinic. Hij zal tijdens deze clinic een scala aan oefenvormen aanreiken voor beginnende basketballers in de leeftijd van 6 tot 12 jaar.
Met de extra kennis van deze dag zijn alle trainers nog beter voorbereid om de trainingen van basketball’scool Amsterdam een gevarieerde en leerzame inhoud te geven. De basketballers in Landsmeer, om precies te zijn de 10 meisjes van het U12 team van Landslake Lions, hebben een mazzeltje met deze bijzondere openingstraining van het seizoen. Jeugdtrainers van basketbalverenigingen uit de regio en andere geinteresseerden kunnen vanaf de tribune de clinic volgen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.