CP3 by Basketball Totaal

Tracy McGrady werkt aan comeback in de NBA

tracy-mcgrady

Hij kan maar moeilijk stilzitten, en dus werkt zevenvoudig  NBA All-star Tracy McGrady aan een comeback in de NBA.Na zijn kortstondige baseball avontuur leek het erop dat T-Mac voorgoed met pensioen zou gaan, maar het jeukt nog altijd bij de 35-jarige veteraan. Samen met zijn goede vriend Kobe Bryant doet T-Mac enkele work-outs, in de hoop zijn NBA vorm terug te krijgen.

Tegenover Yahoo Sports  bevestigde McGrady dat hij volop in training is. Hij wil nu gaan kijken of hij weer een comeback kan maken in de NBA. Mocht hij zowel fysiek als mentaal klaar zijn voor een NBA comeback, dan zal dit pas in mid-season gebeuren. De aankomende maanden zal McGrady nog op promotie-tour door China, iets wat al contractueel en ruim van tevoren is vastgelegd.

tracy-mcgrady-spurs_2994185

McGready speelde zijn laatste NBA wedstrijd voor de Spurs

Hierdoor zal T-Mac sowieso de voorbereiding op het nieuwe seizoen moeten missen. De kans is klein dat teams dan op dat moment alsnog T-Mac een contract gaan aanbieden. Daarom focust McGrady zich op een comeback in de wintermaanden. Dan hoopt de 35-jarige routinier wel aan de slag te  gaan bij een NBA-team.

Opmerkelijk: vorig jaar zei T-Mac nog dat hij  officieel met pensioen ging. Toch heeft hij altijd de deur naar de NBA op een kier gezet:

https://youtu.be/qKNox9IGoCk

Inmiddels hebben 2 teams zijn agent benaderd. De namen van deze teams zijn niet bekend, maar volgens McGrady was er vooralsnog geen concrete interesse. Zijn laatste wedstrijd speelde T-Mac in 2013 voor San Antonio Spurs. Hij mocht toen 6 wedstrijden opdraven vanaf de bank. Zijn laatste volledige seizoen was in 2012 voor de Altanta Hawks.

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.