CP3 by Basketball Totaal

TOP TOERNOOI VOOR JEUGD

In het weekend van 9 en 10 september organiseert TBG Dragons het tweede Firestarter Talent Tournament. Een toernooi voor alle jeugd U12,U14,U16,U18 EN U24. We organiseren dit evenement elk jaar. Afgelopen jaar was de Nederlandse jeugdtop aanwezig en ook de breedtesportteams, daarnaast mochten we vele Duitse teams verwelkomen.

Het TBG Dragons Firestarter Talent Tournament is de ideale start van het nieuwe basketbalseizoen. Een mooie gelegenheid om te zien hoever de ploegen zijn, wat de concurrentie doet maar vooral ook om het seizoen op een leuke manier te beginnen. Start het seizoen met een lach op het gezicht, haal de eerste prijzen van het seizoen binnen en heat it up! Zijn jullie erbij?

Kosten: Inschrijfgeld voor het toernooi is 50 euro wanneer je eigen scheidsrechters regelt of anders 100 euro. Bij het inschrijven moet 100 euro worden overgemaakt. Aan het eind van het toernooi wordt er 50 euro teruggegeven wanneer er een scheidsrechter aanwezig is geweest. Een scheidsrechter kan geen speler of coach zijn.

Het inschrijfgeld moet worden overgemaakt op NL02 RABO 0191 8699 96 tnv TBG Dragons onder vermelding van Toernooi 2016, naam van het team en de poule.

De ploegen van U12, U14 en U16 spelen op zaterdag 9 september.

De ploegen van U18 en U24 spelen op zondag 10 september.

Aanmelden kan via onderstaande link.

 

https://www.tbgdragons.nl/firestarter-talent-tournament/

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.