CP3 by Basketball Totaal

Thomas van der Mars verdient CoSIDA Academic All-District Honors

De Nederlandse center van de University of Portland, Thomas van der Mars, is samen met vijf andere spelers gekozen in het ‘Capital One Academic All-District 8 Team’. Dit werd afgelopen donderdag bekend gemaakt door het College Sports Information Directors of America (CoSIDA). Hierdoor is Van der Mars één van de kandidaten voor de Academic All-America honors.

Hij is een Dean ‘s List “Honoree” voor al zijn vijf semesters op de campus en werd vorig seizoen gekozen in het West Coast Conference All-Academic team.

Thomas van der Mars is bezig met een ‘breakout’ seizoen met gemiddelden van 12.1 punten en 6.8 rebounds per wedstrijd. Hij staat in de WCC vierde met een schotpercentage van 58%, 10e bij de rebounds en 22e op de topscorerslijst. Onlangs had Van der Mars een career high van 27 punten en 18 rebounds. Eerder had hij al een keer 19 punten en 18 rebounds, waardoor hij werd gekozen tot WCC speler van de week.

In zijn derde jaar als starter bij Portland behoort Thomas van der Mars al reeds tot de top 10 in blocks en schotpercentage in de historie van de University of Portland.

De CoSIDA zal volgende week gaan bepalen welke spelers in het  2013-14 Capital One Academic All-America Team gekozen zullen worden.

CoSIDA Capital One Academic All-District 8 First Team District 8 Winners NCAA Division I:  
Thomas van der Mars – University of Portland
Johnny Dee – University of San Diego
Malte Kramer – Pepperdine University
Holton Hunsaker – Utah Valley University
Beau Levesque – St. Mary’s College
Brandon Taylor – University of Utah

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.