CP3 by Basketball Totaal

Thijs Volmer nieuwe coach CTO

Donderdagavond was de laatste dag van de centrale examens en dus een mooie dag om het CTO seizoen formeel af te sluiten. Na een wedstrijd tussen CTO ouders en de CTO’ers, die maar nipt werd gewonnen door de CTO’ers, werd de avond voortgezet met een diner. Naast alle CTO’ers waren zowel stafleden als ouders aanwezig om met elkaar terug te kijken naar een bewogen, maar geslaagd seizoen. Zo presteerde het CTO team nog nooit zo goed in de play-offs en werden maar liefst twaalf CTO’ers landskampioen met de Yellow Blizzards U20. Ook de deelname van CTO’ers aan de European Girls Basketball League was een groot succes en daar zal volgend seizoen dan ook een vervolg aan gegeven worden.

 

Remy de Wit sloot de avond af met een terugblik op het seizoen, het afscheid van de vijf uitstromers en de bekendmaking van zijn opvolger als hoofdcoach van het CTO wedstrijdteam. De Wit coachte maar liefst vijf seizoenen het ‘roze’ in de Vrouwen Eredivisie. “Ik ben trots en vereerd dat ik vijf jaar zoveel talenten heb mogen coachen en vind het daarom ook moeilijk om ‘afscheid’ te nemen. Thijs heeft me drie seizoenen geassisteerd en is een geweldige opvolger. Ik wens hem veel succes!”

De Wit droeg zijn stokje symbolisch over door zijn opvolger zijn CTO-coachbord over te dragen. De Utrechter werd dit seizoen met Yellow Blizzards landskampioen in de VU20 Eredivisie en is aankomende zomer de bondscoach van de Orange Angels U16. Voor zijn periode bij het CTO was hij meerdere jaren actief als coach bij Cangeroes in Utrecht. Volmer zal volgend jaar geassisteerd worden door Chris van Kampen, die afgelopen seizoenen ook al als assistent coach fungeerde. Remy de Wit blijft eindverantwoordelijk voor de ontwikkeling van de speelsters in het CTO programma.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.