CP3 by Basketball Totaal

Thijs Vermeulen stopt met eredivisie basketball

Scherpschutter Thijs Vermeulen zien we waarschijnlijk komend seizoen niet meer terug in de eredivisie. Sinds 2007 was de forward actief voor Nijmegen/Wijchen, maar met het wegvallen van het basketball in Wijchen valt ook een goede speler weg.

De combinatie werk en basketball was goed te combineren voor Vermeulen, maar bij een nieuwe club is die combinatie niet goed te doen. Tegenover de lokale krant zegt Vermeulen: “Den Bosch was voor mij eigenlijk de enige optie. De reistijd naar andere clubs in de eredivisie is te groot of ze trainen op tijden die ik niet kan combineren met mijn werk. Met Den Bosch is er even contact geweest, maar al redelijk snel kwamen we tot de conclusie dat het niet ging lukken”.

Daar komt natuurlijk het late tijdstip van het stoppen van Magixx ook nog bij. Diverse teams zaten al vol of de budgetten waren op bij de teams. De 29 jarige forward is wel een basketballdier dus wellicht zien we Vermeulen nog terug in een lagere divisie.

In ieder geval zonde, want hij zou in elke ploeg een uitstekende rol kunnen vervullen. De Wijchense ‘Hitman’ is free agent.

 

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.