CP3 by Basketball Totaal

Thijs Sloot Volgend Seizoen Hoofdcoach Lekdetec.nl

thijsslootBemmel – Na goede gesprekken tussen bestuur en technische staf is er gezamenlijk besloten om volgend seizoen met dezelfde staf door te gaan maar tegelijkertijd de verantwoordelijkheden binnen de staf te veranderen.

René van der Wielen heeft aangegeven een erg plezierig seizoen te hebben gehad maar dat hij volgend seizoen bij Lekdetec.nl een stapje terug wil doen. De belangrijkste reden is simpelweg tijd; de combinatie werk, basketball en privéaangelegenheden is voor hem in de huidige vorm niet meer te doen. René zal blijven functioneren als mentor en adviseur van Thijs en Anouk en zal geregeld trainingen verzorgen. Bij de wedstrijden zal René niet meer op de bank zitten.

Thijs Sloot wordt volgend seizoen hoofdtrainer/coach. Lekdetec.nl is met Thijs een aantal jaren geleden een opleidingstraject aangegaan en het moment is nu daar om Thijs naar voren te schuiven. Iedereen is zeer tevreden met de ontwikkeling die Thijs de afgelopen seizoenen heeft doorgemaakt en deze stap wordt volledig ondersteund door bestuur, staf en speelsters.

Anouk Biesters maakte het afgelopen seizoen haar debuut in de technische staf gemaakt als assistent-trainer/coach. Zij heeft een belangrijke rol gespeeld bij de individuele begeleiding van de speelsters maar heeft ook haar tactisch inzicht laten zien tijdens de wedstrijden. Zij zal deze rol volgend seizoen wederom vervullen. Thijs en Anouk zitten vaak op dezelfde golflengte en kijken beiden uit naar het volgend seizoen waarin zij samen het team zullen begeleiden.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.