CP3 by Basketball Totaal

Support de Dutch Angels 3×3 richting het WK!

De Dutch Angels 3×3 zijn begonnen met de voorbereiding op het wereldkampioenschap voor U18-teams dat van 27 t/m 29 september wordt gehouden in Jakarta (Indonesië). Om ook de Olympische ambitie van FIBA te benadrukken is de internationale wedstrijdkalender voor de komende jaren volop in ontwikkeling. Zo wordt in 2014 de Youth Olympic Games gehouden met dit nieuw basketballonderdeel en staat voor 2015 tijdens de European Games ook 3×3 op het programma.

De Nederlandse 3×3 speelsters zijn uiterst gemotiveerd om bij het WK in Jakarta succes te boeken. Daarvoor is een goede voorbereiding onmisbaar. Vandaar dat een beroep wordt gedaan op iedere basketball fan die hen een warm hart toedraagt. Help de Dutch Angels 3×3 aan eenbootcamp van 6 t/m 8 september in duinen van Schoorl en Sponsor ballen!

Al voor vijf euro sponsort u een speelster en draagt u bij aan een onvergetelijk trainingsweekend rondom de hoogste duin van Nederland! Dat kan door de naam van de betreffende speelster aan de rechterkant van de pagina aan te klikken en aan te geven hoeveel ballen u wilt sponsoren. Elke bal staat voor vijf euro. Daarna vult u uw eigen gegevens in. De Dutch Angels 3×3 zijn u enorm dankbaar.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.