CP3 by Basketball Totaal

Supercup in Rotterdam

De Stichting Topsportbasketball CBV Binnenland zal, in samenwerking met Rotterdam Topsport en het Topsportcentrum Rotterdam, de organisatie van de Supercup tussen Lintex-Binnenland/Rotterdam en Lekdetec.nl voor zijn rekening nemen. De Supercup zal gespeeld worden op zaterdag 27 september en begint om 20.00 uur in het Topsportcentrum Rotterdam.

Net als vorig jaar, toen ook de Supercup in het Topsportcentrum Rotterdam werd georganiseerd, wil de Stichting Topsportbasketball CBV Binnenland graag zijn maatschappelijke betrokkenheid tonen en heeft er in samenspraak met Rotterdam Topsport voor gekozen de Supercup weer te koppelen aan een goed doel. De toegang voor de strijd om de Supercup is dan ook gratis maar er zal aandacht gevraagd worden voor het 100 jarig bestaan van de Daniel den Hoed Kliniek (tegenwoordig Erasmus MC Kanker Instituut) en de strijd tegen kanker. Tijdens de Supercup zal op diverse manier aandacht worden gevraagd voor de aktie “ MAAK KANKER KANSLOOS” en wordt toeschouwers gevraagd een financiële bijdrage te doen.

 Daniel den Hoed – Erasmus MC Kanker Instituut

Als grootste kankercentrum van Nederland levert het Erasmus MC Kanker Instituut state-of-the-art behandeling en zorg met hart en ziel. De grootste wens van het Erasmus MC Kanker Instituut  is het overwinnen van kanker. Zij dragen daar aan bij door kankeronderzoek te doen op internationaal topniveau, dat zo snel mogelijk wordt door vertaald naar de kliniek. Patiënten plukken daar dagelijks de vruchten van.

Baanbrekend onderzoek in de strijd tegen kanker maakt de weg vrij voor nieuwe, veelbelovende behandelingen en het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Dagelijks speuren wetenschappers in de laboratoria naar nieuwe kennis over kanker en medicijnen.
Een nieuwe ontdekking kan binnen het Erasmus MC Kanker Instituut snel in de praktijk worden getoetst. De onderzoekers behoren internationaal tot de top en zijn toonaangevend in hun vakgebied.

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.