CP3 by Basketball Totaal

Streak Spurs stopt bij 19 overwinningen

De Oklahoma Thunder heeft de winning streak van de San Antonio Spurs beëindigd. Na een 106-94 stopt de teller bij 19 overwinningen op en rij voor de Spurs.

De Thunder wilde vannacht de overwinning pakken en nog een klein kansje behouden op het beste record in het Westen. Kevin Durant scoorde 28 punten en Russel Westbrook had er 27 voor de Thunder.

Opvallend is ook dat de Thunder dit seizoen alle vier de wedstrijden heeft gewonnen van de Spurs. En dat kan wel eens interessant zijn, mochten de ploegen elkaar ontmoeten in de finale van het Westen.

De SA Spurs heeft 59 overwinningen staan, tegenover slechts 15 nederlagen. De Thunder staat op 55 overwinningen en 17 nederlagen er vlak achter. Mochten beide teams gelijk eindigen, dan heeft de Thunder het beste onderlinge resultaat.

Ook Kevin Durant zijn streak van minimaal 25 punten in een wedstrijd bleef in tact. Voor de 39e keer op rij wist Durant minimaal 25 punten te scoren. Alleen Michael Jordan deed dit beter. Jordan scoorde in 40 opeenvolgende wedstrijden minimaal 25 punten.

https://youtu.be/rtppZ8kr-Ow

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.