CP3 by Basketball Totaal

Sterkhouder Slovenië denkt na over toekomst

?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Terwijl zijn broertje Goran onder contract staat bij de Phoenix Suns, denkt Zoran Dragic na over zijn eigen toekomst. De 25-jarige Zoran Dragic speelt momenteel in Spanje bij Unicaja Málaga, maar kan rekenen op flinke belangstelling vanuit de NBA. Het ligt in de lijn der verwachting dat ook Zoran binnenkort in de NBA zal uitkomen.

Onlangs tekende Zoran Dragic voor 2 jaar bij, en heeft Malaga een afkoopsom van circa 800.000 euro opgenomen in zijn contract. Belangstellende clubs zullen dus dat bedrag op tafel moeten leggen om ook Zoran Dragic naar de NBA te halen. In de wandelgangen gaat het gerucht dat de Indiana Pacers en Golden State Warriors hem nauwlettend in de gaten houden.

Uitblinker bij Slovenië:

Vorig jaar maakte Zoran Dragic grote indruk op het EK basketbal. Samen met zijn broer Goran leidde hij Slovenië naar een prima 5e plek, en wonnen ze onder meer van Spanje in de groepsfase. In die wedstrijd waren Goran & Zoran op dreef voor Slovenië, en zorgden ze voor een spectaculaire wedstrijd.

De gebroeders Dragic zijn mateloos populair bij de Sloveense basketbal fans, en die populariteit zal alleen maar toenemen als ook Zoran in de NBA gaat spelen. De mogelijkheid bestaat de een club Zoran Dragic zal vastleggen, en hem vervolgens nog één seizoen zal stallen bij Malaga.

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.