CP3 by Basketball Totaal

Stefan Mladenovic van Den Helder Kings naar de Matrixx Magixx

Matrixx Magixx heeft Stefan Mladenovic voor het komende seizoen vastgelegd. Stefan zal bij de Magixx als shooting guard en forward gaan spelen. Stefan Mladenovic,  geboren in Servie,  heeft ook de Nederlandse nationaliteit. De 1.93 m lange speler is een scorende speler, die ook andere spelers kan laten scoren met zijn goede passes.

Uit een interview:
Vanaf mijn 11e tot mijn 16e heb ik alle jeugdselecties in Groningen doorlopen. Hier heb ik veel geleerd van onder andere Martin Scheltes, Hein-Gerd Triemstra en Jack Keijzer. Op mijn 17e heb ik een contract gekregen bij het eerste team van Donar. Hier heb ik 2 jaar kunnen wennen aan de eredivisie. Ik heb niet veel gespeeld maar op de trainingen en tijdens de geringe minuten in het veld heb ik veel geleerd. Na 2 seizoenen opgeleid te zijn vond ik het tijd om voor mezelf te kiezen en om meer speeltijd te krijgen. Ik besloot naar Rotterdam te gaan waar we met alleen maar Nederlanders speelden. Daar heb ik trouwens ook met Nick Oudendag gespeeld. Daar heb ik drie seizoenen gespeeld.  Dit seizoen speel ik voor Den Helder Kings.

Naast het club basketball, heb ik ook altijd met veel plezier gespeeld voor het nationale team. Met als hoogtepunt dat we Europees kampioen zijn geworden met de U-20 selectie in de B-Divisie.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.