CP3 by Basketball Totaal

SPM Shoeters worstelt zich voorbij Landstede

Met de winst op Landstede (81-65) heeft SPM Shoeters een voorschot genomen op de tweede plaats in de eindstand met daarbij het belangrijke thuisvoordeel in de eerste twee ronden van de play-offs.

De thuisploeg begon voortvarend aan het duel (22-11). Zwolle greep vervolgens terug op een zoneverdediging en spierballenbasketball. Met beide kon Den Bosch niet overweg waardoor het weer een wedstrijd werd (43-42).

Het onogelijke duel telde zoveel slechte momenten van beide teams dat zelfs de vraag opkwam of er wel iemand wilde winnen.

Aan het begin van het vierde kwart leek het qua score nog even interessant te worden (56-53). Alleen bleek alle Zwolse inzet, waar SPM een voorbeeld aan mag nemen, teveel geweest. De pijp was leeg. Ook herstelde Den Bosch zich enigszins en een stevige run (19-4) maakte al snel duidelijk dat er in de Maaspoort geen verrassing zou komen.

Gezien het zeer matige spel van beide ploegen moeten de coaches Jones en Van den Belt er voor waken dat de aanstaande play-offs wel een verrassing opleveren en voor hun teams het seizoen uitgaat als een nachtkaars.

 

SPM SHOETERS DEN BOSCH – LANDSTEDE BASKETBALL ZWOLLE  81-65  (22-11, 38-31, 56-51)

20140325 denb_zwol 3152 - Kladblok

KLIK OP DE STATS VOOR EEN VERGROTING

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.