CP3 by Basketball Totaal

SPM Shoeters wederom eenvoudig langs BS Weert

Vier dagen geleden werd het voor de competitie nog 95-57 voor SPM Shoeters tegen BS Weert. Vanavond werd de ploeg van Niels Vorenhout wederom getrakteerd op een dikke nederlaag. Het werd 86-45 voor het team van Sam Jones.

Door de ruime overwinning, zal de halve finale een feit zijn voor SPM Shoeters. Zoals de loting nu heeft bepaald, zullen Donar, Landstede en ZZ Leiden zich ook plaatsen voor de halve finale. En dat is natuurlijk smullen voor de liefhebbers.

Eigenlijk konden de bezoekers alleen de eerste periode een beetje aanhaken. Via 20-13 was het een gespeelde wedstrijd bij de rust 45-25.

De derde periode nam de thuisploeg nog meer afstand met veel spelplezier en veel showtime. Het werd via 67-33 een 86-45 overwinning na veertig minuten in de heenwedstrijd van de kwartfinale.

Chris Denson was topscorer aan de zijde van de thuisploeg met 25 punten. Slagter scoorde 11 punten. Curry en de Pager scoorden ook in de dubbele cijfers met 10 punten. Leuk voor SPM Shoeters was het dat Pim de Vries ook scorend doorkwam. Het talent scoorde 6 punten. Stefan Wessels viel in de tweede periode uit met een blessure aan zijn lies, maar dat bleek niet ernstig en kon doorspelen.

Eduardo en Padberg scoorden de meeste punten voor Weert met twaalf punten. Aarts scoorde 9 punten en 9 rebounds en had daarmee bijna een double double te pakken.

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.