CP3 by Basketball Totaal

SPM Shoeters verliest in Italie

Het is SPM Shoeters niet gelukt een overwinning te behalen in de Eurochallenge. Tegen Enel Basket werd het een 76-62 nederlaag voor de mannen van Sam Jones.

Tot aan 24-27 speelde Shoeters gewoon uitstekend tegen Enel, maar daarna plaatste de thuisploeg een 17-5 run en stond het bij rust ineens 9 punten achter. De tweede helft vocht Shoeters voor Europees succes, maar het was dit keer een maatje te klein. De voorsprong werd alleen maar groter en groter en met name de driepunters bleven ruim achter. Slechts twee uit dertien pogingen gingen erin en daardoor liep de thuisploeg uit naar een 63-44 voorsprong in de vierde periode.

Denson zorgde nog even voor de opleving op 66-57, maar hij mistte de bonus vrije worp. Daarna kreeg de ploeg tot driemaal toe de kans om nog dichterbij te komen, maar Aarts, Curry en Slagter kregen de schoten er niet in. Het betekende het einde voor de illusies voor de bezoekers. Simmons scoorde wel voor Enel en de wedstrijd was gespeeld.

Topscorers Den Bosch: Denson 17, Curry 9.

Topscorers Enel: Denmon 20, Mays 14, Turner 12.

Ulm won van het puntloze Kings met 88-62 en staat samen met Enel bovenaan in de poule met 7 punten. Shoeters volgt met 6 punten op de derde plaats.

 

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.