CP3 by Basketball Totaal

SPM Shoeters maakt geen fout in Leeuwarden

SPM Shoeters won vandaag de lastige uitwedstrijd in Leeuwarden van Aris met 75-89. Door de overwinning moet Aris alsnog naar beneden kijken en kan SPM Shoeters zaterdag definitief de eerste plek pakken in de competitie.

Het verschil van 14 punten uiteindelijk gaf geen goede weergave van de krachtsverhoudingen tussen de twee teams, maar SPM Shoeters geloofde het wel de laatste periode.

Het verschil was opgelopen richting de dertig punten (51-79), maar daarna werd de draaideur naar de bank opengezet en werd de wedstrijd rustig uitgespeeld. Complimenten waren er uiteindelijk toch voor Aris, dat bleef doorknokken voor een beter resultaat. Uiteindelijk werd het verschil nog draaglijk, maar was het geen echte spannende wedstrijd die vooraf wellicht gedacht werd.

SPM Shoeters speelt donderdag nog even een tussendoortje tegen Weert en dan zaterdag de klapper tegen ZZ Leiden. Aris moet nog een wedstrijd winnen (of een nederlaag van BC Apollo) en de play-offs zijn binnen. Komende week speelt de ploeg uit tegen Landstede Zwolle en op de slotdag tegen BC Apollo zelf.

Topscorers Aris: Jackson-Cartwright 14, Simmons.

Topscorers SPM Shoeters: Curry 23, Johnson 16.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.